Alfara del Patriarca va conéixer el primer semifinalista del Circuit La Bolata

Ratlles

PilotaVeu / Alfara del Patriarca.

Els carrers d'Alfara del Patriarca van viure una nova jornada del Circuit de llargues La Bolata amb tres intenses partides.

Els primers equips a participar foren els d'Agost i de València-Més Pilota. Cap dels dos equips havia guanyat encara en la competició, i la partida era una oportunitat per a continuar vius i no despenjar-se en la classificació general. L'inici va ser igualat, però l'equip del cap i casal va estar més encertat en el tram final i va sumar els seus tres primers punts gràcies a la victòria per 10 - 6.

La segona partida del dia enfrontava els equips de Benidorm i Parcent: el campió de lliga de llargues contra el vigent campió del Circuit La Bolata. L'equip de Benidorm va demostrar la seua gran compenetració i va guanyar pel resultat de 10 - 4. Amb els tres punts aconseguits contra Parcent, l'equip de la Marina Baixa s'assegura un lloc en les semifinals de la competició.
 

El Sol va molestar els jugadors quan estaven en la posició del rest. Foto: El Joc del Poble

Per la vesprada Sella i El Campello van lluitar pels últims tres punts en joc. L'equip de Sella es va endur la victòria per 10 - 6 i els tres punts, de manera que es va situar en segona posició momentània en la classificació general, que queda així:
 
1r. Benidorm. 9 punts
2n. Sella. 6 punts
3r. Parcent. 5 punts
4t. El Campello. 4 punts
5é. València-Més Pilota. 3 punts
6é. Agost. 0 punts


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article