Fem Pilota - Capçalera

Montserrat i Massalfassar s'avancen en les semifinals de la Copa Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Montserrat-Massalfassar.

Les semifinals de la Copa Edicom de galotxa han passat la primera ronda amb resultats amples per als dos equips que jugaven a casa, Montserrat i Massalfassar, encara que no es pot donar per fet en els dos casos igual, perquè Montserrat té quasi peu i mig en la final i Massalfassar haurà d'enfrontar-se en la tornada al Xiringuito el Xato-Quart en el carrer d’este poble, on no ho ha tingut fàcil ningú.

El feridor Añó va ser decisiu per a Montserrat amb moltes tretes
La partida de Montserrat va ser molt favorable per a l’equip local, un equip jove que va molt bé, que formava amb Óscar, Javi, Carlos i el feridor Añó, que va ser molt decisiu, en una partida molt inspirada, en què va fer huit o deu tretes. Açò significa molt i va fer més fàcil la victòria de Montserrat, contra Marquesat (Pau, Nando, Sopetes i Benja), per 70-20, actual campió, que no va estar al seu millor nivell. Per tant, el resultat és prou ample per a dir que els de Montserrat tenen la final a l'abast, encara que les partides cal jugar-les.

El carrer de Quart de les Valls pot ser decisiu, com l’any passat
Per la seua banda, Massalfassar (el Moro, Ximo, Jorge i el feridor Paco) es va imposar al Xiringuito el Xato-Quart (Alex, el Xato, Juan Antonio i Berbis) per 70-35, un resultat també ample, encara que no poden viatjar al carrer de Quart de les Valls massa confiats, perquè l’any passat també s’enfrontaren en semifinals i encara que portaven avantatge de 70-20, en la tornada passaren els de Quart, després d’una partida molt emocionant, amb pròrroga inclosa.

En la partida d’anada cal destacar el Moro, estel·lar, com sol jugar ell, i enfront va destacar prou l’actuació d’Alex, molt bé en el bot, tot i que és un mitger. Ara en la tornada es tornaran a veure tots les cares, en un carrer que no és fàcil per als visitants i on el paper del feridor és molt important, entre d'altres coses.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article