elmusa

Adrián de Quart es converteix en l'últim semifinalista de l'individual de frontó

Frontó

PilotaVeu / FPV / València.

Este diumenge, al frontó de Massalfassar, es va decidir el quart jugador que accedia a la ronda de semifinals de l'individual de frontó, després que Pasqual de la Pobla, Adrián de Museros i Alejandro de Paterna es classificaren en jornades anteriors.

La partida clau per a completar el quadre de semifinals enfrontava el jugador de Massalfassar, Javi Moro, i Adrián de Quart. La partida estava condicionada perquè Adrián en tenia prou amb arribar a puntuar, és a dir, a fer 35 tantos, tot i que jugar contra l'actual campió a sa casa i arribar a 35 és una tasca molt difícil, a l'abast de pocs jugadors. En esta ocasió, el jugador de Quart de Poblet, després d’una intensa partida, va arribar al punt somniat, el 35, i fins i tot al 39. Moro va aconseguir una victòria amb dos punts d'avantatge, que li serveix per a acomiadar-se d’esta edició de l’individual amb una victòria davant dels seus seguidors.

Pel que fa a les semifinals, ja completades, enfrontaran, d'una banda, Pasqual de la Pobla, que ha sigut el millor del grup A, i Adrián de Quart, segon classificat al B. D’altra banda, la segona semifinal enfrontarà, en esta màxima categoria, Adrián de Museros, segon classificat del grup A, i Alejandro de Paterna, millor jugador del grup B i, és clar, aspirant al títol per la gran temporada desenvolupada.
 

Alejandro de Paterna és el favorit. Foto: Javier Cid

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article