elmusa

Saps quin ha sigut el camí d'Ian fins a ser campió individual?

Sabies Què?

PilotaViu / València.

Ian Àlvarez “Ian” va nàixer a la localitat de Senyera, a la comarca de la Ribera Alta, el 3 de desembre del 1995.

Als 5 anys va començar a l'escola de pilota de Castelló de la Ribera, on els monitors Batiste Llopis i Ricard Sentandreu l'iniciaren en la pràctica i en les primeres competicions escolars, on ja destacava amb el seu company Adrián, també jugador de Senyera. En els Jocs Escolars del 2006 va arribar a la seua primera final, amb només 10 anys. Malauradament, el trinquet de Batiste va tancar el 2007 i l'escola on s'iniciaren també jugadors professionals actuals com Ricard, Marrahí i Seve, va desaparèixer. 
 

Ian, baix a l'equerra, l'any 2006 a les finals dels Jocs Escolars. Foto: CPV Castellonense
 
A partir d'ací, Ian va continuar la seua formació a l'escola de pilota d'Alcàntera i Càrcer, coordinada pel jugador i monitor Moro i, més tard, va entrar a formar part del CESPIVA amb Moro, Fageca i Àlvaro, on va continuar la seua progressió com a jugador. Recentment els seus entrenaments han sigut guiats pel preparador del Genovés Robert Tejero. 
 

Ian, amb altres jugadors del CESPIVA com Pablo, Montaner, Lorja, Ibiza, Adrián o Badenes i el seu monitor, Moro. Foto: CESPIVA
 
El 2013 va ser campió Individual sub-18; el 2014, campió Individual sub-23, i el 2016, subcampió de la Lliga Professional. Esta competició va ser el salt definitiu per a consolidar-se com un dels millors rests de la nòmina professional de raspall, a partir de la qual ha disputat totes les competicions més importants. Se li resistia el primer gran títol i el dissabte 4 de novembre, a la Llosa de Ranes, va alçar el trofeu que l'acreditava com a campió individual de raspall després de guanyar Moltó, el número 1 dels últims anys.
 

Ian, amb el títol de campió individual. Foto: Ulisses Ortiz
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article