Fem Pilota - Capçalera

La pilota volarà a Nova York de la mà de Puchol II

Pilota Món

PilotaVeu / València.

Puchol II exportarà la nostra pilota als Estats Units d'Amèrica a principis de desembre. El pilotari serà l'embaixador del nostre esport en unes jornades que estan organitzant un grup d'empreses valencianes. El grup d'entrenament de Puchol II, Pilota 2.0, serà l'encarregat de la part esportiva del viatge i, de moment, han pogut confirmar que el de Vinalesa s'enfrontarà el 9 de desembre a Timbo González, el millor jugador de One Wall dels últims anys. Ho farà en la modalitat que triomfa als carrers de Brooklyn amb la intenció que Timbo prove també el tacte de la vaqueta quan visite València. La visita del nord-americà a terres valencianes està prevista per al 2 desembre, data en la qual tindrà lloc una roda de premsa per a presentar, de manera completa, el projecte.

No serà la primera vegada que González s'enfronte a un jugador valencià. Fa un any es va enfrontar a Sacha en un campionat a Las Vegas. Però a diferència del jove d'Orba, que està llaurant-se una carrera en el One Wall, Puchol II té clar que el seu lloc està en l'escala i corda i el duel servirà perquè els amants del One Wall coneguen, de primera mà, la nostra manera de jugar a pilota.

Agustín Larré, un dels prepradors de Puchol, també acompanyarà l'escalater en esta nova aventura. "Estem molt il·lusionats en esta proposta", ha explicat. En el passat congrés de pilota, en què va participar activament Larré, ja va mostrar esta il·lusió amb el viatge a Nova York, tot i que encara no estava confirmat del tot i havia d'aguantar les ganes d'explicar-ho.

Puchol viatjarà el 6 de desembre cap als Estats Units amb la intenció de portar la pilota a l'altra banda de l'Atlàntic i tornarà el 10 de desembre amb la maleta carregada d'una nova experiència.
 
En el següent vídeo podeu veure a Timbo González en acció, mostrant el seu esport a Blake Griffin, estrela de l'NBA

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article