Sella guanya la cinquena Lliga de perxa consecutiva en una jornada de finals molt disputades

Ratlles

Pau Molins / Penàguila.
 
El Club de Pilota de Sella està d'enhorabona. Ahir diumenge, a Penàguila, va aconseguir un nou títol en la primera categoria de la Lliga de perxa, i ja en van cinc. A més, en segona també es va imposar per la mínima davant l'equip de Benifallim. Per tant, per a la pròxima Lliga Sella comptarà amb tres equips en la màxima categoria d'esta competició. Pel que fa a la final de tercera, Borbotó es va convertir en el primer guanyador no alacantí de la Lliga de Perxa. La partida contra Agost també va ser molt disputada i va acabar amb un resultat de 8-10.
 
Després de dos partides llargues i renyides al matí, tocava recuperar forces per al plat fort del dia, la final de primera categoria entre Sella i Castell de Castells. L'afició de Sella —més sorollosa i nombrosa— arribava motivada després de la victòria del seu equip en segona. Això sí, tant ells com els jugadors –Jesús, Quico, Dani, Piripi, Joan i Javi– eren conscients que no ho tindrien fàcil. Enfront estava un equip format per Saoro, Àlvaro, Manel, Jose Luis, Quique i Ivan.
 
La partida va començar amb màxima igualtat, mentre unes 500 persones anaven agafant lloc al carrer per a disfrutar d'una final que va tindre de tot, fins i tot tensió entre els equips. En principi, la consecució dels jocs s'alternava equitativament entre Sella i Castell de Castells, fins al 4-4. En aquell moment, Sella va marcar les diferències i, quasi sense que el rival se n'adonara, van guanyar quatre jocs seguits que els posaven amb un gran avantatge, 8-4.
 

Gran ambient a Penàguila. Foto: Pau Molins
 
Pareixia que la final s'acabava ahí, però res més lluny de la realitat. La ferida de Jose Luis—que va substituir en esta tasca Saoro—, va alçar polèmica entre els jugadors de Sella. Estos reclamaven que el feridor rival feia falta de peus en cada quinze. Probablement açò va ajudar a la reacció de Castell de Castells, que van traure l'orgull i no van donar la partida per perduda. Amb tres jocs consecutius es van posar 8-7.
 
No obstant això, Castell de Castells no va fer cap joc més i Sella va posar la directa per a aconseguir la seua cinquena lliga consecutiva. El destí va ser just i va permetre a Quico fer l'últim colp de la partida. La seua bolea, juntament amb la ferida de Dani, van ser claus per a la victòria final. Al remat, l'afició de Sella se'n va anar amb dos grans alegries al cos. D'altra banda, a la gent de Castell de Castells li va quedar la sensació d'haver-ho donat tot, de disputar una bonica partida fins al final.
 

Sella guanya la cinquena Lliga de perxa consecutiva. Foto: Pau Molins

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article