Sella A i Castell de Castells es jugaran el títol de la Lliga de perxa

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

El passat cap de setmana es va tancar el programa de les finals de la XXVIII Lliga a Perxa - Trofeu Diputació d’Alacant 2017, ja que quedaven per conéixer els finalistes de la primera categoria. Penàguila acollirà les finals el pròxim diumenge 5 de novembre des de les 10h del matí.

A Castell de Castells es va jugar la tornada entre l’equip local i el del Campello, amb un xicotet avantatge de l’anada per als de Castells de 7 a 10 al seu favor. Van haver de suar de valent per a fer bo este resultat, ja que la partida va acabar amb derrota dels de la Marina Alta per 9 a 10, però va ser suficient per a aconseguir la classificació per a la final.

Pel que fa al derbi de Sella, aquest va tindre un desenllaç similar. La formació A d'este club tenia un avantatge de l’anada on es va imposar per 10 a 6 al Sella B. En este cas, el passat dissabte, en la partida celebrada a la plaça Major, l’equip B va guanyar per 10 a 7 però no va va poder assolir la classificació per a la final per només un joc de diferència.

Pel que fa a la final de segona categoria jugaran els equips de Benifallim i de Sella C, mentre que la de tercera estarà protagonitzada per les formacions d’Agost i Borbotó.

El programa de les finals és el següent:

10.00 hores. Final 3a Categoria:
CPV Agost - CPV Borbotó

12.00 hores. Final 2a Categoria:
CPV Sella C - CPV Benifallim

15.00 hores. Final 1a Categoria:
CPV Sella A - CPV Castell de Castells
 

Penàguila coneixerà els guanyadors de la Lliga de Perxa. Foto: FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article