Fem Pilota - Capçalera

El campió de la Copa Edicom va patir a Beniparrell

Galotxa

Paco Durà / València.

Les semimfinals de la Copa Edicom de galotxa les disputaran els equips de Marquesat, Montserrat, Massalfassar i el Xirtinguito el Xato-Quart, que s’han classificat després de superar en quarts de finals els de Beniparrell, Meliana, Foios i Borbotó.

Benja: “Ens véiem fora de l’eliminatòria”
En la tornada de quarts de final, el Beniparrell va estar prop de donar la sorpresa davant l’actual campió, Marquesat, que havia guanyat en l’anada per 70-30. Els de l’Horta Sud (Luis, Herrera i Ponce) van eixir molt forts en la seua canxa i van posar el marcador 35-5. Després, els de Marquesat (Pau, Nando, Sopetes II i el feridor Benja) van reaccionar i van acurtar les diferències. Tot i això, el marcador es va posar 50-30 per a Beniparrell i, a falta d’un joc per a superar l’eliminatòria, el jove Luis, que feia el bot, va començar a acusar l’esforç i els de Marquesat van poder fer el joc que els faltava per a obtenir la classificació, 50-35, i ja la partida es va relaxar. El feridor, Benja, reconeixia que “hem passat un mal moment, perquè amb el marcador 35-5 ens veiem ja fora de l’eliminatòria. Sort que hem pogut remuntar”.

En la resta de partides no hi va haver tanta emoció. Montserrat va tornar a guanyar Meliana, 70-30: Massalfassar, el Foios, 70-30. I Borbotó, el Xato-Quart, 70-60, encara que els visitants passen a semifinals, perquè en la partida d’anada van guanyar al seu carrer per 70-15.

Semifinals, els dies 11 i 18 de novembre
Ara, les semifinals es disputaran els dies 11 i 18 de novembre (el proper dissabte es descansa) i els encreuaments seran Marquesat contra Montserrat i El Xato-Quart contra Massalfassar.


L'equip de Beniparrell va poder donar la sorpresa. Foto: FPV


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article