Benidorm, líder en solitari del Circuit La Bolata

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

La ciutat de Callosa d’en Sarrià va tancar diumenge una magnífica jornada del Circuit La Bolata de llargues, en este cas, la segona després de la disputada a Relleu.

Hi havia programades tres interessants partides amb què es poden anar veient les possibilitats reals de cada equip. La jornada la va obrir la partida entre Sella i Agost. Havien d'enfrontar-se dos equips que no havien pogut puntuar en la primera jornada. La partida va complir amb els pronòstics inicials i va acabar amb els de Sella, actuals subcampions de la competició, guanyant la partida pel resultat de 10 a 3. Tot i això, els d’Agost van notar el reforç respecte de la primera jornada amb Pepe de Mutxamel. Cal recordar que la banca titular, Sergi, arrossega una lesió que li ha impedit jugar esta edició del Circuit.

La segona partida del matí va resultar ser la més igualada, tal com s’esperava, ja que enfrontava Parcent, campió de La Bolata 2016 i El Campello, subcampió de lliga 2017. Esta partida va poder caure del costat dels dos equips després de la igualada a 9, però finalment els de Parcent es van endur la victòria, això sí, amb el consegüent repartiment de punts.

Ja per la vesprada és va disputar la partida entre Benidorm i València Més Pilota, amb victòria clara per als de Benidorm, que és converteix en l'únic equip que ha guanyat tots els punts en joc, és a dir, sis.

Esta és la classificació a hores d’ara:

1. CPV Benidorm - 6 punts
2. CPV Parcent - 5 punts
3. CPV El Campello - 4 punts
4. CPV Sella - 3 punts
5. CPV Agost - 0 punts
6. CPV València-Més Pilota - 0 punts


Benidorm ja és líder en solitari. Foto: FPV


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article