La lliga de palma celebra el seu 25é aniversari a la Diputació d'Alacant

Ratlles

PilotaVeu / FPV / Alacant.

El Palau de la Diputació d’Alacant va acollir els actes de commemoració del XXV aniversari de la lliga a palma.

L'esdeveniment va començar amb les paraules de Vicent Molines, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana i encarregat de l’àrea de les ratlles, qui va voler fer menció especial a la tasca que van desenvolupar Jesús Cortell i Pepe Pérez Devesa al front del Comité de ratlles per tal de posar en marxa esta competició, que tan bona salut té després de vint i cinc anys. A més a més, Molines no va deixar de comentar el suport que estos pioners de la palma van trobar en qui era en aquell moment el president de la Federació de Pilota Valencia, Víctor Iñurria.

L’acte va continuar amb els parlaments de Julio de España, president de la Diputació en els anys d’inici d'esta competició, qui es desfeia en elogis als qui havien estat els seus diputats impulsors d’esta, aleshores, nova competició: Miquel Valor, Rafa Pastor i Jose Maria Garcia Rodríguez, este últim, present també en l’acte. També va tindre paraules d’afecte per al que va envoltar aquelles primeres lligues de palma i va rememorar una partida a llargues a les portes de la mateixa Diputació, celebrada en un època que ell mateix definia com una de les més boniques en la seua vida, els anys que va passar a la Diputació d’Alacant.

Va tancar els parlaments l’actual Diputat d’Esports d’Alacant, Pascual Díaz, qui va agrair l’assistència dels presents a l’acte de retrobament de jugadors que començaren l’any 1993 la lliga de palma i els jugadors actuals. A més a més, la Diputació d’Alacant volgué reconéixer els clubs pioners amb el lliurament a cada un d’ells d’un detall conmemoratiu.

A més dels clubs pioners, que eren els d’Alfàs del Pi, Parcent, Benissa, Teulada, El Campello, Dénia, Murla, Benitatxell, La Retoria, no es van voler perdre la cita representants dels clubs de Sella, Agost, Tibi, Benidorm, Sant Vicent o Crevillent.


La lliga de palma compleix 25 anys. Foto: FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article