elmusa

Berasaluze II jugarà amb Genovés II en l'última celebració del frontó del Puig

Frontó

PilotaVeu / València.

Berasaluze II serà el convidat de luxe en l'última celebració del 50é aniversari de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig. El pilotari basc, retirat del món professional fa just un any, jugarà amb Genovés II en un dia més de festa. Els organitzadors han pogut aconseguir que participe en els actes d'aniversari un dels jugadors de pilota basca més carismàtics dels últims anys.

Les instal·lacions del club de l'Horta Nord es quedaran menudes per a veure la parella formada per Berasaluze II i Genovés II jugar contra Puchol II i el jugador que isca guanyador del pròxim Trofeu de Mestres: Pasqual, Moro, Adrián de Museros, Alejandro, Adrián de Quart, o Roberto. Els quatre pilotaris valencians lluitaran pel títol del Trofeu Mestres el divendres 27 d'octubre, amb el premi extra de jugar la partida d'exhibició contra Berasaluze II.

La partida està prevista per al dimecres 20 de desembre, i s'espera una afluència massiva per a concloure un gran any per al club valencià referent en el nostre frontó.

Berasaluze II en acció:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article