elmusa

Els quatre favorits guanyen en les partides d'anada de la Copa Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / València.
 
Els quart de finals de la Copa Edicom de galotxa comencen amb victòria per als quatre equips que, a priori, eren favorits per a passar a semifinals: Montserrat, Massalfassar, Marquesat i Xiringuito El Xato-Quart.
 
A la canxa de Montserrat, l'equip local, format per Óscar, Xavi, Joel i el feridor Añó, es va imposar al de Meliana (Gabri, Vicent i Miquel) per 70-30. Un resultat que reflecteix la superioritat dels locals davant l'equip de l'Horta Nord.
 
A Massalfassar, la baixa de la seua figura, el Moro, no es va notar, ja que Jorge, Ximo i Paco van superar amb prou solvència Foios, que porta en este torneig un equip amb jugadors de categories inferiors, a causa de les baixes. El resultat de 70-30 també il·lustrava la diferència de forces entre els dos equips.
 
Per la seua part, el Xiringuito el Xato-Quart també va ser molt superior al Borbotó al carrer del primer. Alex, el Xato, Juan Antonio i el feridor Bervis van guanyar per 70-15 davant Adrià, Enric i Castelló, en una partida que van tindre sempre dominada els de Quart.
 
I Marquesat tampoc va tenir massa problemes per a guanyar el Beniparrell, 70-35. Jugaren per Marquesat, Pau, Nando, Sopetes II i el feridor Benja contra Ponce, Herrera i Luis.
 
Ara, el proper dissabte es disputaran les partides de tornada i tot fa pensar que passaran a semifinals els quatre equips que van per davant en la ronda de quarts de final, ja que este torneig, tal com està plantejat, deixa poc de lloc a la sorpresa. Veurem què passa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article