Fem Pilota - Capçalera

Les finals de la Lliga de perxa es juguen a Penàguila

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

El carrer de la Verge del Patrocini de la localitat de Penàguila tornarà a ser l’escenari triat per a les finals de la Lliga de perxa, en la seua XXVIII edició, després de les que ja es van disputar en este carrer en 2012.

Les finals del 5 de novembre es concentraran en una jornada festiva, com és habitual en els últims anys, en què se celebraran tres partides del màxim nivell en una modalitat que es troba més viva que mai.

Pel que fa al fet estrictament esportiu, en la primera categoria, coneixem els resultats de l’anada de semifinals. Per una banda s’està disputant el derbi entre les formacions de Sella, en la qual agafava avantatge la formació A en guanyar la B per 10 a 6. L’altra eliminatòria d’esta màxima categoria l’estan disputant els equips de El Campello i Castell de Castells, amb victòria dels visitants per 7 a 10. Haurem d’esperar fins al cap de setmana vinent per tal de conèixer els finalistes. De moment, tenen prou de cara les circumstàncies, els equips de Sella A i Castell de Castells, per a protagonitzar una final inèdita.

En la segona categoria ja tenim el cartell de la final, que enfrontarà un altre equip de Sella, el C, i Benifallim, una partida clàssica en esta modalitat. Els de Sella C arriben a la final després de desfer-se en la semifinal de l’equip de Sant Vicent, mentre que els de Benifallim han guanyat els dos envits contra l’equip de Mutxamel, en dues semifinals que han estat igualades. La final tindrà un pronòstic incert.

També es coneixen els finalistes de la tercera categoria, on es pot dir que s’ha produït una sorpresa. Fins ara els equips finalistes eren els de les comarques del sud i en esta ocasió lluitarà pel títol Borbotó, que ha aconseguit pegar-li la volta a un 10 a 3 que es produïa en l’anada a la plaça Major de Sella per acabar guanyant el passat diumenge a Borbotó per 10 a 2. L’altre finalista serà Agost, que ha guanyat les seues dues partides de semifinals contra Crevillent i accedeix a la final de manera brillant.

El programa de les finals és el següent:

10.00 hores. Final 3a Categoria:
CPV Agost - CPV Borbotó

12.00 hores. Final 2a Categoria:
CPV Sella C - CPV Benifallim

15.00 hores. Final 1a Categoria:
CPV Sella A - CPV Castell de Castells


Les finals de la Lliga de Perxa es jugaran, de nou, a Penàguila. Foto: FPV

Comentaris

John Shiver
1.

A quina hora serà això? De matí o de vesprada?

Comenta aquest article