elmusa

Montserrat i Massalfassar parteixen com a favorits en les semifinals de la Copa Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / València.

La Copa Edicom de galotxa, una vegada s’ha acabat la primera ronda, entra en la disputa dels quarts de final. Segons la classificació en eixa fase, les partides programades per al proper dissabte enfrontaran els equips de la següent forma:

- Montserrat (primer del grup A) contra Meliana (quart del grup B).
- Massalfassar (primer del grup B) contra Foios (quart del grup A).
- Xiringuito el Xato-Quart (segon del grup A) contra Borbotó (tercer del grup B).
- Ovocity-Marquesat (segon classificat del grup B) contra Beniparrell (tercer del grup A).

La Federació ha canviat l’ordre que tenia establit en el calendari de la competició per a evitar que algunes partides no es juguen. Per això, l’ordre de les partides ara fa que es juguen les d’anada de quarts de final primer en casa de l’equip, teòricament, més fort. D'esta manera, té més garanties que la partida de tornada es disputarà, ja que en anteriors edicions, s’ha donat el cas que algun equip perd en l’anada a sa casa i després ja dóna per perduda la tornada sense fer el desplaçament.

A la vista de les partides, cal dir que, en principi, són favorits per a superar les eliminatòries els equips de Montserrat, Massalfassar, el Xato-Quart i Ovocity-Marquesat, encara que el pronòstic està més clar en els dos primers, Montserrat i Massalfassar, que en els altres dos, el Xato-Quart i Ovocity-Marquesat, que poden tenir més problemes perquè els rivals, en teoria, són més forts.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article