elmusa

Novembre comença amb el II Torneig Fallers de vaqueta

Galotxa

PilotaVeu / València.

Amb la intenció de promocionar la pilota valenciana en totes les Comissions de Falla, intentant que cada dia siguen més fallers els que practiquen el nostre esport autòcton, s'ha organitzat el II Torneig de Fallers de vaqueta.

El passat dijous, 14 d'octubre, en la reunió celebrada en Junta Central Fallera es va presentar el Logo del "II Torneig #fallersdevaqueta" realitzat per l'Artista Faller Luis Enguidanosi i es va realitzar el sorteig de la fase prèvia i final. El torneig comptarà amb la participació de les seleccions de les Juntes Locals de Sueca, Sollana, Xàtiva, Oliva, Pobla de Vallbona, Carlet i Torrent, els equips fallers de Vilamarxant i Godelleta i la selecció de Junta Central Fallera de València.

L'edició actual té com a seu oficial la ciutat de Torrent, per tant, esta Junta Local Fallera serà l'encarregada de l'organització de la mateixa, juntament amb les delegacions d'Esports i Juntes Locals de Junta Central Fallera. Com a subseus es comptarà amb la col·laboració dels trinquets de Sueca, Godelleta i Vilamarxant.

El pròxim divendres, 3 de novembre, a les 20 hores, en la Casa de la Cultura de Torrent, tindrà lloc la gala d'inauguració del torneig amb la presentació dels deu equips participants. S'espera que acudisquen a l'acte tots els jugadors i representants de les localitats participants. El dissabte 4 de novembre, a partir de les 10 hores, es disputarà la fase prèvia, que es disputarà a tres trinquets diferents: el de Sueca, el de Godelleta i el de Vilamarxant. A cadascun dels trinquets jugaran tres equips. A la canxa de la Ribera jugaran Oliva, Xàtiva i Sueca; al trinquet de Godelleta entraran en joc Carlet, Sollana i Godelleta, i al de Vilamarxant jugaran Pobla de Vallbona, València i Vilamarxant.
 

Quadre del torneig.
 
El dissabte 11 de novembre, a partir de les 9.30 hores, al trinquet de Torrent es disputaran les semifinals amb els guanyadors de cadascun dels grups i amb Torrent com a localitat amfitriona. A continuació, es disputarà la partida pel tercer i quart lloc i seguidament la final. Simultàniament, se celebrarà un acte protocol·lari, que començarà en l'Ajuntament de Torrent amb els representants de les deu localitats participants i que finalitzarà al trinquet amb la realització del servei d'honor i amb la final. Per a finalitzar, tindrà lloc el lliurament de trofeus i diplomes per als participants.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article