Fem Pilota - Capçalera

El II Circuit de llargues La Bolata s'enceta a Relleu

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

La localitat de Relleu serà l’encarregada de donar inici al Circuit de llargues La Bolata per segon any consecutiu. I és que diumenge Relleu serà la capital de les llargues, ja que al prestigiós torneig participen els millors equips de la modalitat.

El passat divendres, 13 d’octubre, es va signar el conveni amb l’alcalde de Relleu, Santiago Cantó, que ha possibilitat el desenvolupament del campionat, que enguany està totalment consolidat dins del calendari de competicions oficials de la Federació.

Tres partides a Relleu

La partida que encetarà el campionat es disputarà a les 10 del matí entre l’equip de Sella i el de Benidorm. A continuació, a les 12 hores, Parcent jugarà contra Més Pilota-València i, a les 15 hores, El Campello s’enfrontarà a Agost.

El calendari del II Circuit la Bolata portarà els equips de Benidorm, El Campello, Sella, Parcent, Agost i Més Pilota-València fins a altres destins: Ondara, Xaló, Callosa d’En Sarrià i Alfara del Patriarca. Finalment, conclourà a Orba, lloc on es disputarà la final, el pròxim 17 de desembre.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article