Fem Pilota - Capçalera

El Campello i Benidorm busquen la final de la Coupe des Champions contra dos equips belgues

Ratlles

PilotaVeu / FPV / Godelleta.

Les semifinals de la Coupe des Champions de Llargues es disputaran este diumenge a partir de les 9:30 hores al carrer Major de Godelleta, amb el primer enfrontament entre Thieulain i El Campello. A continuació, a partir de les 10:30 hores, es jugarà la segona semifinal que enfrontarà al vigent campió de la Lliga a Llargues, Benidorm, contra l'equip amb més trofeus de la Champions de Llargues, Kersken. El campió del torneig es decidirà amb la disputa de la gran final que es jugarà en el mateix escenari a partir de les 12:00 hores.
 
Els dos equips belgues han ocupat la primera plaça dels seus respectius grups de competició, mentre que els dos equips valencians han accedit a semifinals com a segons de la fase de grups disputada durant el dia d'avui al carrer Major i al Carrer Comunidad Valenciana de Godelleta.
 
En el grup A, ha acabat com a primera classificada la formació de Thieulain, qui ha guanyat els seus tres compromisos amb un joc molt solvent, mentre que segon de grup ha sigut l'equip de Benidorm, que va guanyar en l'última i decisiva partida de la fase de grups a Agost, per un més que ajustat 6 per 5, en una partida plena d'alternatives i que es va decidir per xicotets detalls. En este grup, l'equip Italià, Scalvaia, no ha pogut aconseguir cap victòria i ha sigut netament inferiors als seus contrincants.
 
Pel que fa al grup B, es van disputar tres partides molt igualades, intenses i plenes de qualitat. L'equip Belga de Kersken va demostrar ser un dels principals favorits en aconseguir dues victòries, mentre que la formació del subcampió de la Lliga a Llargues, El Campello, es va assegurar el seu pas a semifinals després de superar a la formació de Maubege per un ajustat 6 per 5, en una partida que va fer gaudir els aficionats de Godelleta.
 
Els resultats de la fase de grups han sigut els següents:
 
GRUP A
Thieulain 6 - 4 Benidorm
Agost 6 - 2 Scalvaia
Thieulain 6 - 3 Agost
Benidorm 6 - 0 Scalvaia
Benidorm 6 - 5 Agost
Thieulain 6 - 1 Scalvaia
 
GRUP B
Kersken 6 - 2 Maubege
El Campello 6 - 5 Maubege
Kersken 6 - 5 El Campello

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article