elmusa

Godelleta viurà un cap de setmana intens amb la Coupe des Champions a llargues

Ratlles

PilotaVeu / FPV / Valencia.

Este divendres a la nit, a partir de les 20 hores, es presentarà al Museu de la galotxa de Godelleta la VII edició de la Coupe des Champions, competició organitzada per la CIJB. Es comptarà amb la presència dels equips participants, que tindran l'oportunitat de retrobar-se amb companys d'altres clubs de països com Bèlgica, França i Itàlia. Arriben els equips amb il·lusions renovades i amb ganes de competir des de la humilitat per a fer d’aquest un cap de setmana inoblidable per a ells.

Els equips que participen en esta edició són set i es divideixen en dos grups. Per una banda, al grup A competiran Benidorm, Thieulain, Agost i Scalvaia, mentre que el grup B estarà format pels clubs de Kersken, El Campello i Maubeuge. La competició arrancarà dissabte de bon de matí, quan els carrers Mayor i País Valenciano de la localitat de Godelleta començaran a plenar-se de jugadors i aficionats per  a gaudir d’esta competició d'àmbit europeu. 

Els dos millors equips de cada grup disputaran les semifinals, previstes per a diumenge, i els guanyadors d’esta ronda lluitaran a continuació per endur-se el trofeu de campions d’esta setena Coupe des Champions.
 

Totes les partides d’esta competició es disputaran a sis jocs, a causa del gran nombre de partides programades. L’actual campió, el club belga de Baasrode, no defensarà el títol, de manera que apareix com a favorit el clàssic equip belga de Kersken, veterà en estes competicions. Tot i així, esta ocasió, es presenta una de les Champions més igualades, amb contrincants com Benidorm, campió de la lliga de llargues; El Campello, subcampió d’esta mateixa competició; Agost, campió de palma, o Thiuelain, equip arribat també des de Bèlgica.

Per a la Societat Pilotari de Godelleta, l’organització de la Champions suposa un acte més dins de la celebració del seu cinquanta aniversari, després dels ja viscuts a principis d’any i sobretot durant l’estiu, amb la programació especial que tenia enguany el Trofeu Moscatel. És una mostra més de la implicació d’esta localitat amb la pilota valenciana, en este cas, amb una competició internacional de la rellevància implícita.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article