elmusa

Pilotaris internacionals gaudeixen amb l'Open Pro Tour de Tavernes Blanques

Pilota Món

PilotaVeu / Tavernes Blanques.
 
Tavernes Blanques va acollir una nova edició de l'Open Pro Tour de One Wall el passat cap de setmana. Durant els dies 29 i 30 de setembre i 1 d'octubre, les instal·lacions de la localitat de l'Horta Nord van ser testimonis de grans partides d'esta modalitat internacional.

En l'Open 2017 hi havia 72 inscripcions individuals, 22 de les quals eren femenines en categoria A i B. Les altres 50 inscripcions estan repartides en categoria masculina A, B i Beginners/+ 45. Pel que fa al campionat de parelles hi havia un total de 13 equips femenins repartits entre les categories A i B i 27 en masculí, repartides en categoria A, B i mixt/beginners/+45.

Els esportistes inscrits en el campionat provenien de països com França, Bèlgica, Irlanda, el Regne Unit, Holanda, el País Basc i els EUA, a banda del gran nombre de valencians que van demostrar el seu gran nivell.
 
Divendres va ser la jornada inaugural. Dissabte es va jugar el campionat individual i va tindre lloc el sopar de gala. Diumenge, l'últim dia, es va jugar el campionat de parelles i les finals individuals i de parelles.
 
Entre els valencians, el major èxit el va aconseguir Mar amb el títol individual de categoria A, que  suma al seu extens palmarès. Aida també va ser capaç de quedar la primera en la categoria B femenina.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article