Miravalles es guanya el bitllet per a quarts de final

Raspall

Ulisses Ortiz / La Llosa de Ranes.

Miravalles ha realitzat una gran partida de mà a mà contra Pablo per a accedir als quarts de final del Campionat Individual Bankia de raspall - Trofeu President de la Generalitat. El mitger del Genovés ha demostrat que domina els conceptes d'esta especialitat i s'ha imposat per 10 - 25 al seu rival.

El trinquet de la Llosa de Ranes ha acollit, este dimarts, la primera partida de la primera fase de l'individual. Miravalles ha començat al dau i des del primer moment s'ha vist el que seria la partida. Els dos han lluitat de valent per cada quinze però Miravalles, de blau, ha esperat el moment oportú per a atacar el seu rival i ha aconseguit situar el 5 - 10 en el marcador. Amb Pablo al dau, la dinàmica estava sent la mateixa, però la treta del de Barxeta li donava un extra que li ha permés tombar un val de Miravalles i tindre una pilota parada per a igualar a 10. Tanmateix, Miravalles ha seguit insistint en el seu joc i s'ha refet per a instaurar el 5 - 15 en el marcador. El tercer joc de la vesprada ha tornat a caure del costat blau, esta vegada amb menys oposició de Pablo. Donava la sensació que Miravalles anava amb les forces justes i que Pablo tenia una miqueta més de fons físic, però el blau ha tingut val per a guanyar la partida. Llavors, Pablo ha reaccionat, amb tretes més incisives que al principi, i ha sumat el seu primer joc (10 - 20). En l'últim i definitiu joc, i amb el públic aplaudint l'esforç dels dos pilotaris, Miravalles ha disposat de dos vals fins que, per fi, ha sigut capaç de tancar una partida en què ho ha donat tot.

Miravalles accedeix als quarts de finals de la competició on s'enfrontarà a Sergio, l'actual sub-campió, el diumenge 15 d'octubre a Bellreguard.

La competició continua este dimecres a Castelló de Rugat i a Guadassuar. En el trinquet de la Vall d'Albaida s'enfronten Josep i Moncho, mentre que al de la Ribera jugaran Guille i Seve.
 

Miravalles ha demostrat el seu domini de les dues mans. Foto: Ulisses Ortiz

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article