elmusa

Lasa i Olazabal s'imposen en una partida espectacular per l'aniversari del Puig

Pilota Món

PilotaVeu / El Puig.

La vesprada d'ahir al Puig va ser especial. Al frontó municipal de la localitat de l'Horta Nord va tindre lloc la quarta de les partides pel 50 aniversari de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig. Allà s'enfrontaren, de roig, els pilotaris bascos Lasa i Olazabal, i amb la samarreta commemorativa de l'aniversari, Moro i Lemay.

La partida va ser espectacular fins a la meitat. Va començar dominada pels jugadors locals, uns Moro i Lemay acostumats a jugar junts que van oferir punts molt bonics. No obstant això, els bascos, que tenien un Olazabal que xafava per primera vegada el territori valencià, van començar a imposar el seu joc.

Lasa, que no jugava en la seua posició habitual, ja que és davanter, va complir molt bé mentre que Olazabal va ser molt electrificant en el seu joc. Al remat, es va imposar el físic i l'ofici dels bascos que, en la segona part de la partida, ja acomodats al frontó, es van desenganxar al marcador fins al 41 per 30 final.
 

Olazabal va ser decisiu. Foto: Museu de la Pilota El Genovés.

Els actes d'homenatge per l'aniversari de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig continuaran amb una partida en què jugarà el campió del Trofeu Mestres de frontó individual, probablement amb algun jugador de pilota basca. Així mateix, hi haurà una exposició de fotografies de la Penya del Puig dels últims 10 anys de vivències. També s'exposaran dues vitrines amb material com ara pilotes. I es projectarà l'última final guanyada pel club: la final de l'Autonòmic Parelles de 2011.
 

Presentació de la partida. Foto: Museu de la Pilota El Genovés.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article