elmusa

Montserrat i Massalfassar s'afiancen com a líders de grup en la Copa Edicom

Galotxa

Paco Durà / Massalfassar.
 
Els equips de Montserrat i Massalfassar s'afiancen al front dels dos grups de primera en la Copa Edicom de galotxa, competició que disputa una primera ronda un tant devaluada pel sistema segons el qual els quatre equips de cada grup han de saber que tenen assegurada la classificació per a quarts de final.
 
Marquesat "rasca" un punt a Massalfassar
A la canxa de Massalfassar, l'absència del Moro (per un compromís de frontó al Puig) va anivellar prou les forces i posava en problemes el seu equip davant de l'actual campió, Marquesat. Tant que Pau, Nando, Sopetes II i el feridor Benja anaven davant i tenien avantatge de 35-20. Açò feu reaccionar els locals, Jorge, Ximo, el juvenil Dani i el feridor Paco, que remuntaven el marcador fins acabar guanyant 70-55, resultat que donava un punt a Marquesat i dos a Massalfassar, on causava grata impressió el bon debut de Dani, producte de la pedrera.
 
Meliana dóna la sorpresa a Borbotó
En l'altra partida del grup B, la sorprendre la victòria de Meliana a Borbotó, 45-70. Els locals, Adrià, Enric i Castelló, es van vore superats per Mellado, Adrià, Sergio i el feridor Miquel. Una victòria que, almenys, li dóna moral a Meliana, que guanya poques partides.
 
Montserrat bat Beniparrell de forma rotunda
A la canxa de Montserrat, els locals, Carlos, Javi, Fede i el feridor Añó, superaren de forma contundent Beniparrell (Ponce, Herrera i Luis), 70-20. La baixa d'Óscar no es deixà sentir en les files locals, front uns rivals que no tingueren el millor dia.
 
Foios s'imposa al Xato-Quart, 70-10
I la jornada es tancava amb la victòria de Foios, 70-10, sobre el Xiringuito el Xato-Quart. L'explicació, segons el club, era els efectes de les festes de Quart i Almenara d'estos dies.
 
Classificació:
Grup A.
Montserrat, 13.
Quart, 8.
Beniparrell, 6.
Foios, 3.

Grup B.-
Massalfassar, 13.
Marquesat, 7.
Borbotó, 7.
Meliana, 3.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article