Fem Pilota - Capçalera

Els equips de Sergio i Giner s’alcen amb el Trofeu Masymas

Pilota Món

Javier Cid / Pedreguer.

Ambient de gala per a la final del II Trofeu Masymas. El trinquet de Pedreguer ple de gom a gom per viure dos finals, una de raspall i altra d’escala i corda en què s’han imposat els blaus. Partides poc vistoses en marcador però que han fet gaudir els aficionats presents per la bellesa del joc desplegada per tots els pilotaris finalistes. Al remat, Sergio i Brisca en raspall i Giner, Fèlix i Tomàs II en escala i corda, han sigut els campions.

La partida que ha donat inici a la vesprada ha sigut la final de raspall. Arribaven dos trios compensats i que auguraven una final de nivell als presents. De roig vestien Ian i Coeter II mentre que de blau ho feien Sergio i Brisca.

La partida ha començat molt igualada, amb un joc molt vistós. Sergio i Brisca partien des del dau i han aconseguit anotar-se el primer joc gràcies a les potents tretes de Sergio. El segon ha sigut el joc més disputat de la final. Els quatre pilotaris han oferit un nivell espectacular durant els vint minuts que ha durat. Ian i Sergio no fallaven i Brisca parava totes les pilotes. Els rojos han tingut diversos Val per igualar a 5 la partida, però finalment, els blaus han posat distància en col·locar el 0-10.
 

Ian no ha pogut completar la final amb una victòria. Foto: Javier Cid.

El tercer i quart joc han sigut més ràpids. Els blaus, que havien pegat un colp anotant-se el segon joc, han minat la moral d’uns rojos més erràtics del que sol ser habitual i s’han col·locat 0 per 20 i passaven al dau. Quan pareixia que la partida seria sabatera, els rojos han guanyat amb solvència el joc des del rest per al 5-20, però ha sigut una il·lusió. Sergio i Brisca han rematat des del rest amb un joc net per al 5-25 final. La parella, que fa poc va guanyar el Trofeu Mancomunitat de la Safor junt amb Nèstor, s’anota ara el Trofeu Mixt Masymas.


Sergio i Brisca han gunyat el Trofeu Masymas en raspall. Foto: Javier Cid.


La segona final, la jugada a la modalitat d’escala i corda ha tornat a deixar a Soro III i Jesús amb la mel als llavis, com en l’edició passada, on també perderen la final. El trio de Giner, Fèlix i Tomàs II s’ha mostrat intractable i malgrat començar amb dubtes, a poc a poc s’ha anat imposant el seu joc amb un Fèlix intractable i un Tomàs II que convertia en or tot el que li arribava.

La partida ha començat amb dos joc consecutius per als rojos, que s’han posat amb 25-15. El trio, que no s’ha posat nerviós en cap moment perquè els tres integrants coneixen a la perfecció el trinquet, ha remuntat amb bon joc fins instaurar el 25-30. Els rojos, amb un Soro III que no fallava cap, vinguera com vinguera, han igualat a 30.


Fèlix ha jugat a un gran nivell. Foto: Javier Cid.

No obstant això, el trio ha començat a funcionar com una piconadora i s’ha anotat tres jocs seguits. Giner estava formidable al rebot i també des del dau i Fèlix parava amb volees penetrants totes les pilotes que li arribaven. Així, han posat terra per mig amb el 30-45. Amb el marcador favorable, els blaus volien tancar la partida i han tingut diversos Val al següent joc, però els rojos, que jugaven a bon nivell malgrat anar per darrere, s’anotaven el joc per posar el 35-45.

A partir d’eixe moment, els blaus, amb un Giner a gran nivell, un Fèlix magnífic i un Tomàs II decisiu a la punta s’han anotat tres jocs consecutius per firmar el 35-60 final i endur-se el Trofeu Masymas d’escala i corda.


Soro III i Jesús s'han quedat, de nou, amb la mel als llavis. Foto: Javier Cid.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article