Fem Pilota - Capçalera

Colofó final al Trofeu Mixt Masymas a Pedreguer

Pilota Món

PilotaVeu / València.

La segona edició del Trofeu Mixt Masymas conclourà este dissabte en el trinquet de Pedreguer amb la disputa de les finals de les disciplines de raspall i escala i corda. El torneig baixa el teló després d'haver completat set jornades que han transcorregut amb molt bon ambient en tots els trinquets en què s'ha disputat.

A Pedreguer, primer es resoldrà el títol de raspall. Sergio i Brisca s'han mostrat intractables tant en la fase classificatòria com en les semifinals. En el seu camí fins a la final, solament han cedit dos jocs en les partides que han disputat. En la contra, l'equip d'Ian i Coeter II ha superat conjunts que al principi sonaven com a favorits, cas dels campions de la passada edició, Jeffry, Sanchis i Raúl, o el de Moltó i Roberto, amb el campió individual, de la Lliga i la Copa al capdavant.

A continuació, es jugarà la final d'escala i corda. Soro III i Jesús repeteixen presència en la partida que val el títol per segon any consecutiu. El seu rendiment ha fregat la perfecció: forts, segurs i amb el punt de mira tremendament afinat per a la consecució del quinze.

A l'altre costat de la corda estaran Giner, Félix i Tomàs II, tres dels braços més poderosos del panorama professional. La contundència en les accions de les tres línies i el seu evident caràcter ofensiu serà la seua principal basa, així com la superioritat numèrica.
 

Coeter II jugarà amb Ian per busca el trofeu. Foto: Ulisses Ortiz.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article