Fem Pilota - Capçalera

Carlos de Massalfassar i Alejandro encapçalen l'individual de frontó

Frontó

PilotaVeu / FPV / València.

El passat cap de setmana es va disputar la tercera jornada del Campionat Autonòmic Individual de Frontó.

Al grup A, Carlos de Massalfassar va guanyar Enrique, a casa, per 41 a 20, mentre que Pasqual va véncer Dani, a domicili, al frontó d’Almussafes per 22 a 41. Pel grup B, Javi Moro no cedia a casa davant Vicent Cervera al qual s’imposava per 41 a 26, Roberto també va aconseguir els tres punts davant Christian després de véncer per 41 a 31, mentre que Adrián de Quart va caure a casa davant un gran Alejandro per 29 a 41.

Estos resultats propicien que Carlos siga el líder del grup A, tot i que compta amb una partida més que Adrián de Museros, qui podria llevar-li el liderat en cas d’aconseguir la victòria en la partida que té pendent contra Enrique. Al grup B, Alejandro està realitzant un magnífic campionat, guanyant partides tan difícils com les jugades contra Moro o Adrián de Quart.

El grup A de la primera categoria està dominat per Julio de Vinalesa mentre que al grup B és Zarzo qui es mostra intractable després d’haver aconseguit els nou punts en joc.

Jesús de Les Alcubles és el líder del grup A de la segona categoria amb 5 punts, mentre que José Maria de Paterna i Edu de Godella manen en el grup B després de tres jornades.

Vicent d’Almussafes, amb 10 punts, és el primer classificat de la primera categoria d’entre setmana, seguit de prop per Iván, amb 9 punts. En la segona categoria d’entre setmana hi ha bastant igualtat, sobretot en el grup A, amb un triple empat, mentre que, en el grup B, Jorge de Vinalesa és líder. Pel que fa a la tercera d’estes categories,  Francesc de Godella mana al grup A; Toni Costa, al B, i Carlos de Godella, al C. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article