Fem Pilota - Capçalera

El congrés 'La pilota valenciana: reptes per al segle XXI' es presentarà a Castelló

Pilota Món

PilotaVeu / València.

La casa dels Caragols de Castelló de la Plana acollirà, el proper divendres 29 de setembre a les 18.30 h, l’acte de presentació del congrés "La pilota valenciana: reptes per al segle XXI" que es realitzarà els dies 26, 27 i 28 d’octubre a la ciutat de València. El Govern de la Generalitat i les diferents administracions valencianes han volgut promoure l’organització d’un Congrés que debatrà sobre la realitat actual de la pilota per a poder, així, assentar unes bases sòlides per a encarar el futur amb garantia. És lògic que una institució com la Càtedra de Pilota Valenciana, fruit d’un conveni entre l’actual Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports i la Universitat de València, siga l’encarregada d’aquesta organització. I, així, des del curs passat ha estat treballant de valent en l’organització del Congrés, que se celebrarà a la tardor.

El Congrés té la intenció d'arribar a totes les comarques i, al mateix temps, d'implicar tots els clubs i ajuntaments per tal que siguen protagonistes i hi participen activament. Per tant, s'organitzaran activitats a partir del dia 1 d'octubre per molts pobles i comarques i els dies 26, 27 i 28 acabaran a la ciutat de València. L'objectiu és aconseguir el màxim de visibilitat possible i que la pilota abandone la situació de minorització on es troba actualment.

En la presentació participaran Josep Miquel Moya, director general d’Esports; Luis Martínez, diputat d’Esports de la Diputació de Castelló; Enric Porcar, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló; Pedro López, Vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana; Sebastià Giner, coordinador de Pilota Valenciana de la GVA; Vicente Miralles, representant de Bankia, i Noemí Torrijos, presidenta del club de pilota de Castelló.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article