elmusa

Oliva tanca els finalistes del Trofeu Mixt Masymas

Pilota Món

PilotaVeu / València.

Sessió especial la d’este dimarts al nou trinquet d’Oliva on s’acabarà de concretar el cartell de les finals del Trofeu Mixt Masymas. Això vol dir que el recinte de la Safor acollirà dues partides de primeres figures, la primera d'escala i corda i la segona de raspall.

Per a començar, Soro III i Jesús s'enfrontaran a Santi, Javi i Conillet. Els dos equips es van enfrontar el passat divendres a Vila-real en la partida que tancava la fase de classificació, on va guanyar la parella per 60-40. El trio ha entrat en les semifinals com a millor equip derrotat. Però això ja és una altra història. Ara es tracta d’un trinquet diferent, no habitual per als protagonistes. A queda veure qui s’acobla millor a ell.

I, per a tancar, Sergio i Brisca contra Jeffry, Sanchis i Néstor. Els components de la parella tornen al trinquet d’Oliva, on fa poc van guanyar el Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor. En eixa ocasió van tindre l’ajuda de Néstor, ara en la contra. Però, en el Trofeu Mixt Masymas, el de Pego torna a formar amb els mateixos companys amb els quals es va proclamar campió en l’edició de l’any passat.

Les finals es jugaran el pròxim dissabte a Pedreguer. Ian i Coeter II, en raspall, i Giner, Félix i Tomàs II, en escala i corda, esperen rivals.
 

Soro III i Jesús hauran de tornar a guanyar al trio. Foto: Ulisses Ortiz.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article