Fem Pilota - Capçalera

Mario Hernando, director del World Padel Tour, estarà al congrés d'octubre

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El congrés 'La pilota valenciana: reptes per al segle XXI', que es realitzarà els dies 26, 27 i 28 d'octubre a València, és una cita marcada en el calendari del món de la pilota. Després de moltes jornades tècniques prèvies, este congrés pretén ser el punt d'inici per a la modernització i dignificació del nostre esport.

Un dels ponents més destacats serà Mario Hernando, director general del World Padel Tour, que farà una conferència el divendres 27 d'octubre sobre la gestió professional del circuit professional de pàdel de referència a nivell mundial. Hernando s'ha incorporat al World Padel Tour per a liderar un procés d'expansió després de dedicar quasi 20 anys a la comunicació, la televisió i les xarxes socials de la lliga de bàsquet ACB.

A banda de la incorporació d'Hernando, World Padel Tour s'ha reforçat amb nous professionals, de manera que ha adoptat una decisió estratègica en el sector audiovisual i les tecnologies de la informació i la comunicació. El pàdel és un esport en el qual la pilota pot veure aspectes a imitar. Este esport, relativament nou, ja compta amb més de 4 milions d'aficionats arreu del món, especialment a Argentina, Espanya, Portugal, Mònaco i Andorra.

Per a inscriure-vos al congrés, punxeu ací: La pilota valenciana: reptes per al segle XXI.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article