Fem Pilota - Capçalera

Dénia va acollir unes jornades sobre l'adaptació de la pilota a persones amb diversitat funcional

Pilota Món

PilotaVeu / Dénia.

El passat 14 i 15 de setembre es va dur a terme el curs 'L'adaptació de la pilota valenciana a persones amb diversitat funcional. Progressions metodològiques' al poliesportiu de Dénia amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Marina Alta.

La jornada, adreçada a la formació d'entrenadors, tècnics esportius i professionals relacionats amb l'activitat física, va ser un èxit de participació, amb un total de 80 alumnes.

El curs va comptar amb la direcció acadèmica del coordinador de pilota valenciana de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports, Sebastià Giner; amb la secció d'Activitat Física i Esport dels Serveis Territorials d'Alacant; amb els professors Miquel Ivars Espí, director del Centre d'Educació Especial Raquel Paya de Dénia; Patricia Toro Sánchez, mestra d'Educació Física del mateix centre; Jordi Naya, professor d'Educació Física de l'IES Serra de Mariola de Muro; Vicent Pérez Bernabeu, professor d'Educació Física de l'IES Joan Fuster de Sueca, i Òscar Llago i Zacarías Abietar, impulsors de programes d'adaptació de la pilota valenciana a persones amb trastorns de salut mental.


Els participants van conéixer la realitat dels Centres d'Atenció anomenats CRIS-CdD, que porten endavant Òscar Llago i Zacarias Abietar. Foto: PilotaVeu

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article