elmusa

Montserrat perd la imbatibilitat a Quart de les Valls però es manté líder

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.
 
L'equip del Xiringuito el Xato-Quart ha tallat la ratxa triomfal del Montserrat en la Copa Edicom de galotxa. La partida els enfrontava en la quarta jornada al carrer València de Quart de les Valls, on han guanyat els locals (Alex, el Xato, J. Antonio i el feridor M. Àngel) per 70-55, un resultat que propiciava als visitants (Óscar, Javi, Carlos i Añó) endur-se un punt que, tot i haver perdut, els permet mantindre's al front de la classificació del grup A. Els dos equips van apretar, però els de Quart, conduïts pel Xato, van anar sempre per davant. Cal destacar l'encert del feridor Añó per part de Montserrat. Ho va trobar tot en un carrer gens fàcil per als visitants i hi va haver alguns jocs en els quals va ser decisiu.
 
En l'altra partida del grup, Beniparrell (Ponce, Herrera i Luis) va ser molt superior a Foios (Natxo, Adrià i Ajzai) i li va guanyar 70-35. Els de l'Horta Nord continuen amb jugadors importants lesionats i encara no han puntuat.
 
Marquesat es recupera i Massalfassar és més líder
En el grup B és notícia la recuperació del campió de la Copa, Ovocity-Marquesat, que s'ha vist molt recuperat en tornar a jugar amb els titulars, Pau, Nando, Sopetes II i el feridor Benja. Van dominar de forma total el Borbotó (Adrià, Enric i Castelló) per 70-15, un resultat que reflexa la superioritat dels actuals campions.
 
Finalment, Massalfassar és més líder del grup, després de guanyar a domicili el Meliana (Adrià, Gabri, Sergio i el feridor Miquel), 35-70. Els guanyadors jugaven amb el Moro, Ximo, Jorge i el feridor Paco. Al principi jugava al bot Jorge i el Moro es mantenia de punter per a guardar forces. Això feia que els de Meliana els crearen problemes, però quan el Moro es posava al bot, la superioritat de Massalfassar es feia evident.
 
Classificació:

Grup A.
Montserrat, 10 punts.
Xiringuito el Xato-Quart, 8 punts.
Beniparrell, 6 punts.
Foios, 0 punts.
 
Grup B.-
Massalfassar, 11 punts.
Borbotó, 7 punts.
Ovocity-Marquesat, 6 punts.
Meliana, 0 punts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article