elmusa

Els equips de Giner i Ian accedeixen a la final del Trofeu Mixt Masymas

Pilota Món

PilotaVeu / Bellreguard.

El Zurdo de Bellreguard ha viscut una bona vesprada de pilota, amb dues partides de les modalitats professionals, referents a les semifinals del II Trofeu Mixt Masymas.

El trinquet de la Safor, més acostumat a acollir partides de raspall, ha obert la jornada amb una partida d'escala i corda. El públic ha gaudit amb l'actuació dels sis escalaters que ocupaven les lloses del trinquet i que han donat el millor d'ells. La semifinal ha estat igualada en tot moment. En el tram final, Giner, Fèlix i Tomàs II, que vestien de blau, han estat més encertats que els seus rivals, especialment el mitger, que sembla que no passen els anys per a ell. Al remat, 45 - 60 per als blaus.

La segona ha sigut tot un recital d'Ian. El de Senyera fa temps que està cridat a ser l'alternativa de Moltó en la modalitat de raspall i, esta vesprada, s'han vist mostres d'eixes prediccions. A Ian li falta encara guanyar un trofeu important que el confirme com una gran figura, però ningú pot discutir les seues virtuts. Amb la inestimable ajuda de Coeter II, han pogut derrotar Moltó i Roberto per un clar 10 - 25.

Els equips de Giner i d'Ian arriben, d'esta manera, a la final d'este prestigiós trofeu, que es disputarà el dissabte 30 de setembre al trinquet de Pedreguer.


Giner i els seus ja esperen rival en la final. Foto: FPV


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article