Fem Pilota - Capçalera

Els equips de Sergio i Pere Roc accedeixen a semifinals del Trofeu Masymas

Pilota Món

PilotaVeu / Guadassuar.

Guadassuar va acollir este dimecres una jornada del Trofeu Mixt Masymas, amb partida de raspall, en primer lloc, i d'escala i corda, després. El trinquet de la Ribera es caracteritza per esta unió de les dues modalitats professionals, per la qual cosa el seu públic ja està acostumat a gaudir de la raspada d'uns i els rebots dels altres.

En la partida de raspall, Sergio i Brisca van ser clarament superiors al trio format per Pablo, Dorín i Lorja. Els rojos van superar els blaus per 25 - 10. En semifinals s'enfrontaran al trio format per Jeffry, Sanchis i Néstor, al trinquet d'Oliva, el pròxim dimarts. L'altra semifinal es jugarà dissabte de la setmana vinent, dia 30 de setembre, al trinquet de Bellreguard, on es veuran les cares Ian i Coeter II, per un costat, i Moltó i Roberto, per l'altre.

La segona partida de la vesprada a Guadassuar enfrontava Pere Roc II, Pere i Bernat contra Francés, Héctor i Monrabal. L'equip de Pere Roc II no ho va tindre gens fàcil per a superar els seus rivals, que van ser capaços de posar-se per davant en el marcador amb un 35 - 40. A partir d'aquell moment, Pere Roc i companyia van reaccionar a la perfecció per a sumar tots els jocs al seu favor i tancar la partida amb el 60 - 40 final.

L'última eliminatòria que queda per a configurar l'altra semifinal serà divendres a Vila-real i enfrontarà a Soro III i Jesús contra Marc, Javi i Conillet.
 

Pere Roc II. Foto: Javier Cid


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article