Fem Pilota - Capçalera

Els Individuals Professionals es presenten en gran al centre de València

Pilota Món

Javier Cid / València.

La plaça de la Mare de Déu de València ha sigut l'escenari màgic escollit per a la presentació dels Individuals Professionals d'escala i corda i de raspall. Un marc immillorable perquè la pilota valenciana continue avançant i fent-se un lloc entre els esports de referència com a esport autòcton dels valencians. L'acte ha estat presidit per Ximo Puig i els pilotaris, prèviament, han posat per a les fotos i els vídeos promocionals que realitzarà Bankia, patrocinador principal de les competicions. 

El matí ha començat amb els pilotaris d'escala i corda passant per la sessió fotogràfica i de vídeo. Entre les bromes i els comentaris, els jugadors han esperat pacientment el seu torn davant la càmera. No han estat tots els participants però sí que han sigut més que els de raspall.

Seguidament, ha arribat l'hora de la foto principal a la plaça de la Mare de Déu. Una foto conjunta amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán, el Director General d'Esports Josep Miquel Moya, el Coordinador de pilota valenciana de la GVA Sebastià Giner, el director corporatiu territorial de Bankia Miguel Capdevila  i el conjunt de jugadors que participaran als Individuals amb la catedral de València i la Basílica de fons d'escenari.
 

Fageca posa per al vídeo promocional de l'Individual. Foto: Javier Cid.

Puig ha aprofitat l'ocasió per a donar suport a la pilota i destacar-la com a "l'esport de tots els valencians". "És fonamental visibilitzar cada vegada més la pilota, el que significa. És el nostre esport per excel·lència. És un esport que, a més a més, té passat i té futur. Cada vegada hi ha més gent, més participants i més persones interessades. Ara del que es tracta sobretot és que tinga la màxima visibilitat possible", ha assenyalat el president de la Generalitat.
 

Ximo Puig ha volgut donar suport a la pilota en esta jornada de presentació dels Individuals. Foto: Javier Cid.

El matí ha conclós amb els pilotaris de raspall davant les càmeres del vídeo promocional. Guadi ha posat la nota curiosa en tractar de distraure amb bromes els seus companys. No han pogut acudir tots els pilotaris que hi participaran però sí una bona representació. Ja cansats després d'unes hores, s'ha donat per conclòs l'acte de presentació i gravació dels vídeos promocionals. Els Individuals de raspall i escala i corda ja estan oficialment en marxa.
 

Moltó, davant la càmera, dns del Palau de la Generalitat. Foto: Javier Cid.

Per a consultar el calendari de l'Individual de raspall, punxeu ací: Campionat Individual de Raspall.

Per a consultar el calendari de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: Campionat Individual d'Escala i Corda.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article