Fem Pilota - Capçalera

Guadassuar acull una interessant doble sessió del Trofeu Masymas

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El II Trofeu Mixt Masymas continua, esta vesprada, al trinquet de Guadassuar. La localitat de la Ribera Alta acull una doble sessió amb una partida a raspall i una altra a escala i corda. En el torneig de raspall es concretarà qui passa a semifinals, mentre que en el d’escala i corda es completarà la segona jornada.

La vesprada començarà a les 17 hores amb la partida a raspall. Sergio i Brisca, que estan en ratxa de joc, victòries i títols, ja que fa uns dies van véncer junts el Trofeu Mancomunitat de la Safor, s’enfronten a un trio compensat i equilibrat, el de Pablo, Dorín i Lorja. Els guanyadors seran semifinalistes i els perdedors podran passar com a millor equip entre els derrotats però hauran de fer quatre jocs i almenys un quinze en la igualada a 20.

A continuació, arribarà el torn de l'escala i corda. El confrontament mesurar Pere Roc II, Pere i Bernat contra Francés, Héctor i Monrabal. Puchol II, que anava a jugar amb el mitger de Laguar, ha caigut del trofeu per unes molèsties en la mà. Una baixa significativa, sense cap mena de dubte. Però el cartell s’ha arreglat amb la reconversió de la parella en un trio competent i, sobretot, molt tècnic.


Sergio vol continuar la bona senda amb Brisca. Foto: Juan Rodrigo Legua.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article