Fem Pilota - Capçalera

Dues jornades per a decidir els semifinalistes de la lliga de perxa

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

El Trofeu Diputació d’Alacant, en el seu vessant de la lliga de perxa, arriba en les pròximes setmanes a les partides decisives, i a més, amb moltes coses per decidir encara, a només dues jornades de la finalització de la fase regular.

Destaca en la primera categoria el canvi de líder. Després de set jornades amb Sella A al capdavant de la classificació. Sella A va perdre el derbi contra el Sella B per 10 a 5 mentre que el seu immediat perseguidor, Castell de Castells, va guanyar per 8 a 10 en el seu desplaçament al Campello. Així, els de Castells assoleixen la primera posició. Ara mateix estos dos equips estan separats per 4 punts però, cal dir, que els de Sella tenen disputada una partida menys. No menys important és el fet que a estos dos equips els queden les dues partides entre ells per disputar, fet que marcarà, sens dubte, la classificació de les dues primeres posicions. El Campello és el tercer classificat amb 10 punts, però només li resta una partida per disputar. Sella B és el quart ara mateix, i seria, a hores d’ara, l’equip que acompanyaria els tres ja esmenats a la ronda de semifinals. Benasau tanca la classificació amb només dos punts, però encara té opcions de ser quart. Per tant, a només dues jornades encara poden variar totes les posicions.

En la segona categoria continuen les forces molt igualades i més després dels resultats d’esta passada jornada. Benifallim guanyava per 10 a 0 contra Crevillent mentre que Relleu perdia contra Sant Vicent per 10 a 3. A més, el Sella C guanyava per 10 a 4 davant Mutxamel. La classificació continua comandada pel Sella C amb 15 punts pels 14 que té Benifallim. Sant Vicent és tercer amb 12. Seguidament es troben Relleu i Crevillent A amb deu punts encara que els de la Marina Baixa tenen una partida menys. Mutxamel tanca la classificació amb 7 punts i una partida menys.

Es van aclarint un poc més les coses en la tercera categoria. Els equips de Sella D i Agost, primers i segons, respectivament amb 19 i 17 punts, estan ja classificats per semifinals. Sella D guanyava per 10 a 1 contra Relleu B, i Agost també va vencer a domicili per 7 a 10 en Mutxamel. Crevillent B s'imposava per 10 a 3 contra Benimantell i és tercer amb 12 punts. Quart es situa Benimantell amb 10 punts. Cinqué és Mutxamel amb 8 punts i tanca la classificació Relleu B, amb 6.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article