Fem Pilota - Capçalera

PilotaVeu, entre els premiats per la Federació de Pilota Valenciana

Pilota Món

PilotaVeu / València.

La Federació de Pilota Valenciana ha fet públics, este dilluns de matí, els premis que lliura cada any a diferents sectors de la pilota valenciana i, en esta ocasió, PilotaVeu es troba entre els escollits.

Diumenge, 24 de setembre, se celebrarà una nova edició del Dia de la Pilota a València i s'aprofitarà per a lliurar els premis anuals. Moltó repeteix premi com a millor jugador de raspall, mentre que Pablo, el seu veí de Barxeta, rebrà el premi de millor jugador jove d'esta modalitat. En escala i corda, Puchol II serà reconegut com a millor jugador i el premi al millor jugador jove de la modalitat serà per a Giner. El premi a la millor pilotaire de la temporada serà per a la jove Mar. El premi a la trajectòria esportiva, per a Dani de Benevites, retirat enguany del món professional. A més a més, estaran premiats: Lluís Ramos Santamaría de Borriol i membre del CPV Castelló, per la seua tasca de promoció de la modalitat de frare; les escoles d'Almassora, Tavernes Blanques, El Campello i Muro; Toni Bertomeu Sendra, d'Oliva, pel seu treball en el CEIP Santa Anna d'Oliva; Enrique Balaguer Farga de Borbotó, pel seu treball pel nostre esport autòcton. També hi ha un record especial per a Julio Martínez Blat, pel seu suport i treball per la pilota valenciana i que va faltar fa uns mesos. Per últim, estaran premiats com a millors entrenadors de la passada temporada: Vicent David Molines Vives, de l'Escola de pilota Orba; José Antonio Jorques Pérez, de l'Escola de pilota Moixent; Víctor Bueno Gimeno, de l'Escola de pilota Vinalesa; Pablo Vidal Vidal, de l'Escola de pilota Sella; Raúl Herrera Duran, de l'Escola de pilota Algimia i Baronia; José Francisco García Boscà, de l'Escola de pilota Alcàntera-Càrcer; Francisco Casares Ubach, del Club de pilota Meliana; Ricardo Jesús Pauls, de l'Escola de pilota Massamagrell, i Ana Belén Giner Fácila, de l'Escola del CEIP Rodríguez Fornos-IES Patraix.

A més del lliurament dels premis anuals, el Dia de la Pilota té una programació molt extensa. La plaça de l'Ajuntament de València acollirà, diumenge, activitats per a menuts i grans. La jornada començarà a partir de les 9.30 hores amb partides d'exhibició, moment en el qual iniciaran la seua activitat els tallers per als més menuts, les animacions, les activitats lúdiques i els inflables.

PilotaVeu vol agrair públicament a la Federació de Pilota Valenciana este reconeixement i també la tasca de tots els col·laboradors que cada dia fan possible un mitjà de comunicació exclusiu de pilota que el pròxim 9 d'octubre compleix 3 anys.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article