elmusa

Puchol II: 'Deixar a Pere Roc II al final del frontó ha sigut clau per al triomf'

Frontó

Javier Cid / Almussafes.

S'ha proclamat rei de les tres parets per cinquena vegada. Esta vegada ha sigut acompanyat de Roberto i ha jugat per a l'Ajuntament del seu poble, Vinalesa. Puchol II no es cansa de guanyar i ja mira l'Individual amb moltes ganes després d'este triomf al Trofeu Diputació de València de frontó, que li dóna més moral per llençar-se a pel mà a mà. Després de la partida, el rest de l'Horta Nord ha atés a Pilotaveu per mostrar les seues sensacions en ser, de nou, campió.

Puchol II ha assenyalat que sabien que seria una partida "complicada" pel campionat "tan bo" que han fet Pere Roc II i Pasqual. "La partida ha començat al principi molt apurada, amb un ritme molt alt. Ens ha costat prou entrar en joc perquè Pere Roc II toca molt bé les dos parets i ens marejava moltíssim. A poc a poc, hem començat a entrar en partida, Roberto i jo ens hem compenetrat més i així hem pogut definir", ha narrat el de Vinalesa respecte als rivals i la partida.

Quant a la canxa on s'ha disputat la final, Puchol II ha assegurat que es tracta "d'un frontó molt ràpid i sense contracanxa. La pilota corre moltíssim i només la deixes botar a dos parets, se'n va fora". El quintuple campió d'este trofeu ha explicat que fins que no s'han adaptat a donar-li per l'aire, "ha sigut molt costós". "Tenint en compte que la pilota ix molt ràpida, és molt complicat pegar-li en l'aire i no deixar-la botar. Tindre a Pere Roc II darrere al frontó i que no poguera tocar les dos parets, ha sigut clau per la partida", ha conclós.
 

Puchol II colpeja una pilota durant la final. Foto: Javier Cid.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article