Fem Pilota - Capçalera

Roberto: 'A l'inici em trobava incòmode amb la doble paret de Pere Roc II'

Frontó

Javier Cid / Almussafes.

Després d'endur-se el Trofeu Diputació de València de frontó, Roberto, flamant guanyador, parla amb PilotaVeu per contar-nos com ha viscut la final des de dins. El davanter ha estrenat el seu palmarés en esta modalitat de les tres parets amb este important trofeu.

El pilotari de Beniparrell ha assegurat que ha sigut "molt fàcil" jugar amb Puchol II ja que es tracta d'un jugador que "dóna molta seguretat". "Ell mai et diu res estrany. Jo només havia d'estar pendent de la doble paret per Pere Roc II i intentar rematar", ha explicat. Durant la partida de hui, Puchol II ha estat en totes i li ha llevat moltíssima faena a Roberto. El jugador de l'Horta Sud ha assenyalat que tindre com a company un pilotari com Puchol II "és molt còmode perquè la que et ve un poc mal, li la deixes i te la fa. Només has de rematar i ajudar-li un poquet".

Quant als seus rivals en la final de hui, Roberto ha destacat que li ha costat entrar en partida. "Al principi em trobava molt incòmode amb les pilotades de Pere Roc II. Quan la tocava a doble paret, me les menjava totes. Al final, hem estat parlant el meu company i jo i hem decidit que entraria jo més a l'aire i he pogut restar millor. Pasqual juga una animalda i a Pere Roc II ha sigut molt complicat llevar-li la pilota", ha narrat.

Així mateix, Roberto ha incidit que "des de fa sis mesos" ja es troba "molt millor" de la lesió que el va tindre apartat un temps de les competicions, ara fa dos anys. "Fa dos anys que la vaig tindre però des de mig any cap ací ja em trobe molt còmode jugant, amb daltabaixos, però molt bé" ha conclòs.
 

Roberto fa una treta durant la final de hui. Foto: Javier Cid.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article