Fem Pilota - Capçalera

Puchol II aconsegueix el seu cinqué Trofeu Diputació de València de frontó

Puchol II i Roberto s'enduen el Trofeu Diputació de València de frontó

Frontó

Javier Cid / Almussafes.

Puchol II i Roberto han guanyat el XII Trofeu Diputació de València de frontó després de derrotar en la final, disputada al frontó municipal d'Almussafes, la parella de Pere Roc II i Pasqual per un marcador de 41 a 34. Puchol II es fa així amb el seu cinqué campionat de frontó Diputació de València i revalida el títol. El frontó d'Almussafes ha presentat un aspecte formidable, ple de gom a gom per a una final que no ha defraudat.

La partida ha començat amb l'equip blau, format per Pere Roc II i Pasqual (Ajuntament de Xest), per davant. L'equip de Vinalesa patia l'esquerra de Pere Roc II i el seu domini dels colps a dos parets. Així, a poc a poc, els de Xest s'han posat per davant en el marcador fins el 8-14.

No obstant això, Puchol II i Roberto, que mai es despenjaven del marcador, han anat apropant-se fins a igualar a 18 i després han aconseguit passar per davant per primera vegada i posar el 21-20 al  marcador.
 

Pere Roc II i Pasqual han completat un gran torneig. Foto: Javier Cid.

A partir d'eixe moment, la partida ha canviat. Roberto ha començat a sentir-se més còmode en començar a restar per dalt i Puchol II arribava a tot amb la precisió que el caracteritza. En canvi, Pere Roc II i Pasqual han anat a menys i, malgrat els seus constants intents d'apropar-se amb pilotades de nivell, els rojos han jugat barbaritats i han aconseguit rematar els punts.
 

Puchol II i Roberto celebren la victòria. Foto: Javier Cid.

Els de Vinalesa s'han distanciat en el marcador amb el 32-25 i, seguidament, 38-28. Ja amb deu punts de diferència, s'antoixava molt complicada la remuntada. Tanmateix, uns quants bons traures de Pasqual i algunes pilotades potents i precises de Pere Roc II han maquillat el marcador, que ha finalitzat amb 41 a 34 a favor de Puchol II i Roberto. La final serà retransmesa en diferit per Mediterràneo TV a partir de les 16 hores.

El duet de Vinalesa s'emporta així el títol del frontó d'Almussafes i Puchol II li guanya el seu duel particular a Pere Roc II, probablement els dos rests més en forma del circuit professional, que lluitaran pel recent estrenat Individual d'escala i corda.
 

Els finalistes, amb les copes. Foto: Javier Cid.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article