Fem Pilota - Capçalera

Moro ix al rescat de Massalfassar en un duel emocionant de Copa Edicom contra Borbotó

Galotxa

Paco Durà / Massalfassar.
 
Els equips de Massalfassar i Borbotó han disputat la partida més emocionant de la tercera jornada de la Copa Edicom de galotxa. Tots dos van al capdavant de la classificació del grup B, mentre que en el grup A continua Montserrat davant, invicte, seguit del Quart de les Valls.
 
La partida disputada en la canxa de Massalfassar (Moro, Jorge, Ximo i Paco) anava dominada al principi per l'equip de Borbotó (Adrià, E. Balaguer i Castelló) fins arribar als 45 tantos, sempre tres o quatre jocs d'avantatge. Açò feu "encendre les alarmes" i que el Moro, que estava de punter, passara a fer el bot amb el parcial 20 per 40. I el millor rest de la modalitat ha apretat de valent, junt amb els seus companys, per guanyar la partida 70-65, resultat que donava dos punts a Massalfassar i un a Borbotó, que els manté només a un punt de distància al capdavant de la classificació del grup.
 
Marquesat anota la primera victòria
Per la seua part, el campió Marquesat (Pau, Nando, Botella i Benja) anotava la seua primera victòria, davant l'equip de Meliana (Adrià, Gabri, Sergio i Miquel), per 70-30.
 
Montserrat continua invicte davant Foios, 40-70
En el grup A, Montserrat (Óscar, Xavi, Joel i Añó) s'imposava a domicili al Foios (Moisés, Adrià i Carlos), amb moltes baixes per lesió, per 40-70.
 
Quarta derrota de Beniparrell, 70-30
I el Xiringuito el Xato-Quart (Alex, el Xato, J. Antonio i M. Àngel) derrotava al Beniparrell (Ponce, Herrera i Luis), 70-30, en una partida en què els locals feren valdre el seu domini en un carrer molt complicat per als visitants. Alex feu molt bon paper en el "bot", encara que és mitger, i enmig el Xato dominava la situació, davant uns rivals que lluitaven i donaven la cara en tot moment.
 

Jugadors de Quart de les Valls. Foto: Paco Durà.
Classificació:
Grup A - Montserrat, 9 punts.
X. Xato-Quart, 6.
Beniparrell, 3.
Foios, 0.
Grup B - Massalfassar, 8 punts.
Borbotó, 7.
Marquesat, 3.
Meliana, 0.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article