elmusa

Ian i Coeter II guanyen per la mínima i Giner, Félix i Tomàs II s'exhibixen

Pilota Món

Raül Ivars / Pedreguer.

El Trofeu Masymas va viure la seua primera jornada combinada de les dues modalitats. Dues partides de bella factura i ambient espectacular. Les dues modalitats fan una exquisita combinació i animen el públic a disfrutar de la pilota.

La primera partida anava carregada amb moltes figures del raspall, Ian i Coeter II van vèncer per la mínima els vigents campions Jeffrey, Sanchis i Nèstor. Va haver espectacle i emoció, perquè primerament el trio va desplegar un joc fulminant posant pals a les rodes de l'estretegia de la parella i fent un joc demolidor comandats per un Sanchis que tota la vesprada va estar combatiu i va saber dur la responsabilitat de l'equip. La parella va reaccionar amb molta qualitat i punt d'honor i va fer quatre jocs seguits que van propiciar aplaudiments d'admiració, però el trio va aconseguir igualar a 20. Al final Ian i Coeter II sentenciaren des del rest i van arrodonir una gran partida amb molta qualitat. Els dos pilotaris anaren de menys a més i van saber desfer-se d'un trio que pesava moltíssim al trinquet de Pedreguer.
 

El trinquet de Pedreguer va presentar bon ambient. Foto: Raül Ivars.

La segona partida del campionat, esta vegada en la modalitat d'escala i corda, començava a continuació i enfrontava Genovés II, Raül i Carlos a Giner, Fèlix i Tomàs II (feridor Barraca). El trio capitanejat per Giner va vèncer 35 per 60. Els de blau es van avançar des del principi un parell de jocs, provocant una reacció impressionant del trio de Genovés II, Raül i Carlos. Hi va haver qualitat, gran joc i intensitat. Els parcials anaven caient 20-25, 30-40, 35-50... Però és que el trio de la Marina ho va bordar i anava a més. Fèlix està com una raqueta, sens dubte el mitger que domina a Pedreguer, Giner, continua pujant i jugant amb molta frescor i efectivitat, i Tomàs II és una punter terrorífic.

El II Trofeu Masymas continuarà el pròxim dia 20 de setembre al trinquet de Guadassuar amb una altra doble sessió de pilota i tornarà a Pedreguer per jugar la gran final en un parell de dissabtes; veurem quins jugadors arriben a la lluita final.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article