elmusa

El XXVI Dia de la Pilota estarà precedit per una setmana plena d'activitats

Pilota Món

PilotaVeu / València.

La Federació de Pilota Valenciana ha programat una intensa setmana plena d'activitats de pilota que servirà de preludi de la XXVI edició del Dia de la Pilota, que se celebrarà el pròxim diumenge 24 de setembre a la ciutat de València.
 
El dilluns vinent, a les 12 hores, es presentarà de manera oficial el programa d’actes en la sala de premsa de l’Ajuntament de València. Prèviament, s’haurà inaugurat en la sala d’exposicions del Complex Esportiu La Petxina l’exposició de fotografía del 1er Concurs Fotogràfic de la FPV, amb totes les imatges presentades al mateix i on destacaran les guanyadores de les quatre categories del concurs.
 
Però la pilota també acudirà als barris de la ciutat. El dijous 22 de setembre, a partir de les 20 hores, es projectarà a en Benimaclet la mítica final de l’Individual d’Escala i Corda del 1995, en la qual la gran figura del nostre esport, Paco Cabanes 'Genovés', va recuperar el títol individual davant el gran dominador del torneig, Álvaro Navarro, que va sumar 11 trofeus. Una altra projecció preparada serà la corresponent a la final de l’Individual de Raspall del 1995, on Juan i Carlos foren els protagonistes d’una partida esperada. Esta tindrà lloc dissabte per la vesprada-nit al barri de Campanar i serà precedida d’una exhibició de galotxetes en la plaça principal. La vesprada del divendres 22 i el matí del dissabte 23, al Complex La Petxina es donaran les Jornades Tècniques Obertes sobre formació esportiva de joves pilotaris, on es tractaran els problemes referents a les escoles del nostre esport.
 
Ja el diumenge 24, la plaça de l’Ajuntament de València serà el centre neuràlgic del Dia de la Pilota. Des de les 9.30 s’estaran realitzant exhibicions de raspall femení, pilota adaptada, joc faller, partides del joc internacional i llargues, tallers lúdics per als més menuts i el lliurament dels premis anuals de la FPV i els trofeus dels JECV 2016-2017.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article