elmusa

Almussafes es prepara per a la prometedora final del Diputació de València de frontó

Frontó

PilotaVeu / FPV / Almussafes.

L'Ajuntament d'Almussafes ha presentat, este divendres a migdia, la final del XII Trofeu President Diputació de València, que enfrontarà els equips de Vinalesa i de Xest.

Per Vinalesa jugaran, com a rest, Puchol II, i davant, Roberto. En l'equip contrari, i per l'Ajuntament de Xest, disputaran la final Pere Roc II i Pasqual de la Pobla.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de Toni González, alcalde d'Almussafes, qui ha remarcat la tasca que desenvolupa el club de pilota local, amb Ventura al capdavant, motiu més que suficient perquè puga acollir una final d'este nivell. Daniel Sanjuan, president de la Federació, ha agraït la professionalitat i l'esforç que fan dia a dia els jugadors per fer gran la pilota. També ha destacat que Almussafes es mereixia una final d'esta envergadura. A més a més, els protagonistes estaven acompanyats en la taula per Daniel Novejarque, vicepresident de la Federació de Pilota; Pau Bosch, regidor d'Esports d'Almussafes; Alfredo Hernando, representant de Valnet; i José Ventura, president del Club de Pilota local.

Puchol II, Pere Roc II i Roberto han sigut els protagonistes de la final que han assistit a la presentació i que després han tingut oportunitat de comentar les seues impressions. Puchol II, qui ha guanyat en diverses ocasions esta competició, feia especial menció a la condició d'esquerrà d'un dels seus rivals, Pere Roc, fet que el fa més temible encara. Per la seua part, el de Benidorm assegurava que hauran d'estar al cent per cent per a poder alçar-se amb el títol. Roberto feia un repàs pels seus últims anys, durant els quals ha patit una forta lesió en el muscle dret, tot i que pareix que ara veu ja la llum.

Amb tot, Almussafes es prepara per a la final que es disputarà este diumenge al seu magnífic frontó a partir de les 12.00 hores. La partida serà retransmesa per les càmeres de Mediterráneo TV a partir de les 16.15 hores de la vesprada.
 

Puchol II i Pere Roc II es tornen a veure les cares, esta vegada, en frontó. Foto: FPV

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article