Fem Pilota - Capçalera

El II Trofeu Mixt Maysymas es jugarà als millors trinquets

Pilota Món

Javier Cid / València.

Este matí s'ha presentat al complex esportiu de La Petxina la segona edició del Trofeu Mixt Masymas. Un campionat que es disputa en les dues modalitats professionals de pilota, escala i corda i raspall, i que compta amb els millors pilotaris de cada disciplina per fer gaudir els aficionats a la pilota de tot arreu, ja que el torneig es jugarà en trinquets situats al llarg de la geografia valenciana. A l'acte han acudit dos pilotaris de la modalitat per d'alt, Raül de Godelleta i Jesús, i tres de raspall, Moltó, Sergio i Sanchis.

Esta segona edició, que començarà demà al trinquet del Genovés amb una partida a raspall, vol consolidar el vincle entre una empresa de supermercats valencians com Masymas i la pilota valenciana. Així ho ha reconegut el president de la cadena, originària de la Marina Alta, Juan Fornés, que ha assegurat que un campionat d'estes característiques i en les dues disciplines "fa gaudir tots els aficionats a la pilota". "És un torneig espectacular amb els millors pilotaris de cada disciplina. Està comprovat que quan s'organitza un trofeu mixt, el públic respon", ha afirmat.


Els jugadors i representats, durant la presentació a La Petxina. Foto: Javier Cid

Durant la presentació, Fredi, representant de ValNet, ha assenyalat que hi ha els trinquets que més públic porten –a excepció de Pelayo, que està en obres i també els millors jugadors de les dues disciplines. A més, Raül de Godelleta ha indicat que espera que la seua reaparició a un torneig important siga "per guanyar-lo". "Jugar amb Genovés II i Carlos és un segur de vida i haurem de pelear per endur-nos la victòria. Seria molt bonic reaparéixer amb el braç recuperat i una victòria a un trofeu com este", ha incidit el mitger. Per la seua banda, Jesús ha explicat que, malgrat jugar en parella, espera fer un bon paper perquè juga "amb un dels millors rest, com és Soro III".

Així mateix, Sergio ha recalcat la seua motivació pel campionat, ja que formarà parella amb Brisca, amb qui ha guanyat recentment el Trofeu Mancomunitat de la Safor. A més, Sanchis, vigent campió junt amb Jeffry i Nèstor, repeteix amb el mateix equip i Moltó ha ressenyat que vol guanyar el trofeu junt amb Roberto, ja que l'any passat va perdre la final. En definitiva, un trofeu de molt de nivell, que farà parlar i gaudir al públic a partir de demà al trinquet del Genovés. Les finals seran a Pedreguer, que compta amb trinquet remodelat; la localitat on van nàixer els supermercats patrocinadors.


Masymas repeteix en el patrocini d'un campionat mixt. Foto: Javier Cid.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article