Fem Pilota - Capçalera

Castell de Castells, Sella i El Campello, amb un peu en semifinals de la lliga de perxa

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

La lliga de Perxa-Trofeu Diputació d’Alacant continua i només resten tres jornades per a la fase final de la competició, per tant, ja es poden intuir molts dels que seran els equips semifinalistes, si els resultats continuen en la mateixa línia.

En primera categoria estan pràcticament classificades, quasi de manera definitiva, les formacions de Castell de Castells, Sella A i El Campello, amb 14, 12 i 9 punts, respectivament. Esta classificació podria variar, ja que el nombre de partides disputades no és el mateix entre els diferents equips. La quarta posició, que dóna accés també a les semifinals, se la disputaran els equips de Benasau i Sella B, que empaten amb només dos punts.

Resultats de la passada jornada en primera categoria:
Benasau 2 - 10 El Campello
Sella B 3 - 10 Castell de Castells

La segona categoria és la competició més igualada dels últims anys. Amb set jornades ja disputades, hi ha una diferència de quatre punts entre els sis equips que formen esta categoria. Per tant, la incertessa està garantida fins l'última jornada de competició. A hores d’ara, Sella C continua al capdavant, amb 12 punts; amb 11 punts està Benifallim, i, amb 10, empaten Relleu A i Crevillent A. Cal destacar que els de Relleu podrien assolir la primera posició si guanyen la partida que tenen pendent contra Mutxamel, equip que ara ocupa l'última posició amb 8 punts. Amb 9, i penúltim, segueix l’equip Sant Vicent.

Resultats de la passada jornada en segona categoria:
Crevillent A 10 - 7 Sella C
Benifallim 10 - 8 Sant Vicent

La tercera categoria ja té dos semifinalistes classificats, que són els equips de Sella D i Agost, amb 16 i 15 punts respectivament. Les altres dos posicions de semifinals se les disputaran, en les tres jornades restants, els equips de Benimantell (10 punts), Crevillent B (9 punts), Mutxamel B (7 punts) i Relleu B (6 punts).

Resultats de la passada jornada en tercera categoria:
Relleu B 10 - 5 Mutxamel
Agost 10 - 3 Crevillent B
Sella D 10 - 8 Benimantell

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article