Fem Pilota - Capçalera

La pilota, present en el vídeo promocional de la nova Àpunt

Pilota Món

PilotaVeu / València.

La nova radiotelevisió pública dels valencians ha donat, este matí, un pas més per a convertir-se en realitat. Tal com informa Diari La Veu, la directora general d'Àpunt, Empar Marco, ha anunciat este dimarts que la nova ràdio valenciana començarà a emetre a finals d'any i la televisió ho farà en el primer trimestre de 2018. També ha anunciat que han estrenat el seu canal de Twitter, on han publicat dos vídeos promocionals, el segon dels quals mostra una imatge de Puchol II a un frontó.

A la presentació de la identitat visual de la plataforma multimèdia Àpunt, al Jardí Botànic de València, han acudit el president de la Generalitat, Ximo Puig; la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra; el president de les Corts, Enric Morera; el conseller de Cultura i Esports, Vicent Marzà, i l'alcalde de València, Joan Ribó, entre altres personalitats polítiques.Comentaris

aficionat Sella
1.

Moltes expectatives generades amb el nou canal Àpunt. És un dels pilars bàsics sobre el que recolzem el futur de la Pilota: una tele pública, de qualitat, que es crega i aposte fort pel nostre esport. Una gran oportunitat, ara o mai!!

Comenta aquest article