Fem Pilota - Capçalera

Montserrat, Massalfassar i Borbotó comencen amb força la Copa Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Beniparrell.
 
Els equips de Montserrat, Massalfassar i Borbotó han començat fort la Copa Edicom de galotxa, que es disputa amb jugadors del poble o que fa un mínim de cinc anys que pertanyen al club que representen. Estos tres conjunts i Beniparrell responen més que la resta a eixe perfil.
 
En primera categoria, cal destacar, en la segona jornada, la victòria a domicili de Montserrat en la canxa de Beniparrell, 55-70. El Montserrat presenta el mateix equip del Trofeu El Corte Inglés, amb Óscar, Javi, Carlos i el feridor Añó. I això li dóna certa garantia, perque té ja l'equip compenetrat; mentre que Beniparrell tenia canvis respecte a l'equip del Corte Inglés i jugava amb Ponce, Herrera i Luis.
 
El Xiringuito el Xato-Quart guanyava 70-0 a Foios, sense jugar, ja que l'equip de l'Horta Nord no es presentava i donava els punts per perduts. És la segona partida que no es disputa i el delegat federatiu, Fede Oliva, diu que "els clubs deuen tenir més serietat i jugar les partides, tirant mà de jugadors reserves o juvenils". I recorda que "per cada partida no jugada tenen una sanció de 30 euros i a la segona seran desqualificats".

Segona derrota per al vigent campió
Massalfassar s'imposà a l'Ovocity-Marquesat, 35-70. Els visitants, amb el Moro, Ximo, Jorge i Paco foren molt superiors, a pesar que el Moro jugava de punter quasi tota la partida. Els locals tenien les baixes de Pau i Sopetes II i posaren dos juvenils, Carlos i Botella, junt amb Nando i Benja. I també reclamen més "serietat a tots, perquè a nosaltres no ens venia bé jugar perquè Pau i Sopetes estaven de viatge i vam estar ahí amb dos juvenils".
 
Per últim, Borbotó també guanyà en el seu desplaçament a Meliana. Allí, Adrià, Enric i Castelló s'imposaren 30-70 davant Adrià, Gabri, Vicent i Miquel.
 
Classificació:
Grup A.- Montserrat, 6 punts.
Beniparrell i Xiringuito el Xato-Quart, 2.
Foios, 0.
 
Grup B.- Massalfassar i Borbotó, 6 punts.
Marquesat i Meliana, 0

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article