elmusa

El trinquet del Genovés acull l'inici del Trofeu Mixt Masymas

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El pròxim divendres en el trinquet de Genovés. Esta és la data i el lloc del començament de la segona edició del Trofeu Mixt Masymas, un dels tornejos més singulars de la temporada per la seua configuració i l'entitat dels participants.

En realitat es tracta de dos trofeus, que reuneixen els millors professionals de l'escala i corda i el raspall. El format és idèntic en ambdues modalitats. Primer es completarà una fase prèvia composta per tres partides. Posteriorment, els vencedors de cada eliminatòria i el millor equip derrotat accediran a les semifinals per a acabar després amb les finals.

En total es disputaran dotze partides, que es completaran en set jornades en alguns dels trinquets més representatius de l'escala i corda i el raspall. En cinc d'elles es jugaran dues partides, una de cada modalitat.

La partida que es jugarà divendres al Genovés serà a raspall. Es tracta d'una de les dos jornades en què es disputarà només una partida. En esta partida inaugural, Moltó i Roberto s'enfrontaran a Guille, Tonet IV i Raúl.


Jeffry va guanyar l'edició passada junt amb Sanchis i Nèstor. Foto: José Tomé.
 
El dissabte, el torneig es traslladarà a Pedreguer, localitat que també acollirà les finals. Primer es jugarà a raspall, amb Ian i Coeter II contra Jeffry, Sanchis i Néstor, trio guanyador de l'edició passada. A continuació, començarà la competició d'escala i corda, en este cas amb Genovés II, Raúl i Carlos contra Giner, Félix i Tomàs II.

La següent parada serà el trinquet de Guadassuar, el dimecres de la setmana que ve. De nou hi ha sessió doble i amb el mateix ordre. En la primera partida, Sergio i Brisca s'enfrontaran a Pablo, Dorín i Lorja. Esta confrontació tancarà la fase de classificació del raspall. A continuació, Puchol II i Héctor es mesuraran a Pere Roc II, Pere i Bernat.

El divendres, 22 de setembre, conclourà al trinquet de Vila-real la ronda inicial en l'escala i corda. Esta és l'altra jornada amb una sola disciplina. Soro III i Jesús jugaran contra Marc, Javi i Conillet.

 


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article