Fem Pilota - Capçalera

L’equip de Conillet i Sala domina el II Torneig de Màdel d’Orba

Pilota Món

Dimas Kruithof / Orba.

La nit del dissabte i la matinada del diumenge es va disputar la segona edició del Torneig de Màdel d’Orba, i si l’edició anterior va estar marcada per la forta calor, aquesta ho ha estat per la pluja i el fred, que han amenaçat amb suspendre el torneig. No obstant això, va ser possible que es disputaren totes les partides.

Amb l’absència dels equips Pollos Planes - Galodasa i La Fe Seguros, que van al capdavant de la classificació, Novaedat Picanya, tercer en la classificació, arribava amb ganes de guanyar i retallar punts en la classificació general. Finalment, però, va ser l’equip Figures, format per Josep 'Conillet' i Adrià Sala, el vencedor d’aquesta edició.

A les 18.30 hores, va començar el torneig amb la categoria infantil, en què s’enfrontaven 4 equips: Flequis I, Flequis II, Parcent i Raspallers. Els dos equips més forts foren el de Flequis I, format per Xavi i Joan, i el de Raspallers, format per Alex i Jeroni, que disputaren una final molt emocionant i amb un gran nivell, digne de la categoria avançada. A les 8 hores començava la final i ambdós equips anaren alternant-se els jocs, i arribaren a estar quasi una hora dins de la pista. A més, hagueren de jugar els últims jocs sota la pluja. Finalment, el resultat fou de 8 a 6 per a Flequis I.
 

Els finalistes de la categoria infantil. Foto: Salva Terrades.
 
A les 22.30 hores, i amb la incertesa de si la pluja obligaria a suspendre el torneig, començaven les partides de la fase de grups de la categoria avançada, que van ocupar gran part de la matinada. La fase grups va acabar amb Novaedat Picanya (Jordi i Àlex) i Figures com a líders dels seus grups, i el Terror de Murla (Giner i Isaac) i Murpar (German i Jan) com a segons. Encara que es van jugar quarts de final, serien aquests equips els que aconseguiren arribar a les semifinals, que van començar a les 10.00 hores del diumenge, després d’una parada per a descansar i recarregar forces.

La primera d’elles va enfrontar Figures i el Terror de Murla. Conillet i Sala no tingueren molta dificultat per a superar a Giner i Isaac, i s’imposaren 8 a 1. En la segona, MurPar va aconseguir guanyar els picanyers de Novaedat Picanya, pel mateix resultat que la primera semifinal.

La final començava amb l’equip Figures com a favorits, ja que en la fase de grups ja havien superat MurPar. I així va ser, l’equip de Conillet i Sala es va imposar amb el resultat de 8 a 3. Es va vore una final de gran nivell, amb 4 jugadors que dominen molt la pilota i no fallaven ninguna pilotada, i foren alguns detalls els que decantaren la final cap al costat de Figures.
 

Giner va jugar a l'equip El Terror de Murla. Foto: Salva Terrades.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article