Fem Pilota - Capçalera

El Trinquet de Batiste de Castelló de la Ribera deixa d’anunciar partides

Pilota Món

PilotaVeu / València.

El trinquet de la Ribera Alta, sota la gerència de Batiste Llopis des del 1976, ha oferit partides de jugadors professionals de raspall almenys dos dies per setmana durant els últims 7 anys però, des d'ahir dijous dia 7, fou l'últim dia que el trinquet anunciaria partides.

Segons ens ha contat l’actual trinqueter, Javier Llopis, està en negociacions amb l’ajuntament de la localitat riberenca per a arribar a un acord de lloguer de la instal·lació perquè el poble puga fer-ne ús. 

Castelló de la Ribera ha comptat en la passada temporada amb una escola de pilota de més de 20 alumnes d’entre 5 i 12 anys, que ara mateixa es planteja la seua continuïtat per la manca d’instal·lacions, ja que feia els seus entrenaments en el frontó del poliesportiu, una canxa amb unes condicions limitades, a més, no podia accedir al trinquet. 
 

En les festes del poble, el trinquet estava ple. Foto: Ulisses Ortiz.

Castelló és un poble amb molta afició a la pilota, com es va poder observar durant les festes del poble, la setmana passada. Molts són els jugadors professionals que han destacat en èpoques anteriors, com ara Fede o Agustí. A hores d'ara el poble, malgrat que el trinquet té des de fa anys les seues portes tancades, obrint sols els dilluns i dijous de vesprada per organitzar partides anunciandes, compta amb jugadors professionals com Ricard, Marrahí i Seve que destaquen als cartells dels trinquets. 
 

El trinquet duu més de quaranta anys anunciant partides. Foto: Ulisses Ortiz.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article